Introducere » REMEDII NATURALE » Borcanul copiilor veseli
Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si seminte ce ocrotesc sanatatea
Actiune: Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului; Contribuie la tonifierea organismului;
Ingrediente : miere; polen; fructe de goji, nuci caju, fructe caise; pastura; laptisor de matca, coaja de scortisoara.
Mod administrare: Intern- pe stomacul gol.
A nu se consuma alimente timp de 20-30 minute dupa administrarea produsului.
Doze: Copii de peste 1 an: cate 1 lingurita / zi dimineata
Atentie! A nu se administra diabeticilor si persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului
A nu se administra copiilor sub 1 an.
Se recomanda, dupa deschidere, a se pastra la frigider
De preferat a se consuma in 4 luni de la deschiderea produsului.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Mentiuni :
- a nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
- a se pastra in ambalajul original la frigider dupa deschidere.
Are calităţi deosebite de refacere si stimulare a celulelor nervoase. Este un excepţional dezinfectant al celulei hepatice şi în afecţiunile ficatului, reglator perfect al funcţiilor digestive si intestinale, redă pofta de mâncare, deci e eficient in anorexie, deficienţe de crestere sau subnutriţie, combate stările de slăbiciune.
Păstura conţine: proteine, aminoacizi, glucide sau hidraţi de carbon, vitamine (B1,B2,PP,C,acid folic si biotină).
Lăptişorul de matcă conţine: tiamină, riboflavină, biotină, acid folie, acid pantotenic şi cantităţi mici de vitamină C. Totodată lăptişorul de matcă conţine acizii 9 şi 10 hidroxidecenoici, produşi de glandele hipofaringiene ale albinelor, precum şi două fracţiuni cu proprietăţi similare ale acetilcolinei. De asemenea, au fost identificaţi 18 diferiţi aminoacizi, combinaţi şi liberi din care amintim: acidul aspartic, glutamic, alanină, arginină, glutamină, glicină, lizină, metionină, prolină, valină, tiamină, tirozină.