Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.
       


        

CICOARE 100% INSTANT BORCAN

50 gr

 

Numar produs: 000967
Producător: SOLARIS
Tara origine: PRODUS IN ROMANIA
Puncte de reducere disponibile 2 puncte
Preţ:
21,70 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Compozitie Radacina de cicoare prajita 100%.

Cicoarea poate fi un inlocuitor de succes al cafelei, putand fi consumata in orice moment al zilei, chiar si de copii. Are proprietati de energizare si ajuta functiile digestive, dar nu are cofeina. Astfel persoanele care nu au voie sa consume cofeina sau carora nu le este indicata cofeina pot folosi cicoarea cu succes pentru ritualul cafelei de dimineata.

Cicoarea are radacina bogata in inulina, probiotic natural, cu proprietati asupra sanatatii dovedite stiintific. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajuta in curele de slabire, deoarece stimuleaza digestia si reduce valoarea nutritiva a hranei. Cel mai important beneficiu pe care il aduce inulina este stimularea dezvoltarii microflorei potrivite in intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capata un gust asemanator cu cel al cafelei. De aceea, de multi ani, cicoarea reprezinta o alternativa pentru cafea.

 

Mod de preparare: se pune o lingurita de cicoare la o ceasca si se adauga 100 ml de apa fierbinte. Se poate adauga lapte, ceai, frisca sau diferite condimente (ex. scortisoara, cardamom). Se poate consuma si rece sub forma de frappe, cu inghetata sau frisca.

 

 

 

 




 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ZjIxMj
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI


Completati adresa de e-mail: