Introducere » ALIMENTE SI BAUTURI BIO » SUC SI SIROP NATURAL » SIROP TRANDAFIR
Petalele de trandafir sunt bogate în vitaminele A, B2, C, K, PP, substanțe minerale K, Ca, Fe, Mg. Au efect răcoritor, purificator și relaxant. În acest sirop, petalele de trandafir sunt macerate în zahăr invertit, la temperaturi sub 40°C, tocmai pentru a fi păstrate toate substanțele active pe care le conţin. Produsul conține particule de petale de trandafir în suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.
Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale petalelor de trandafir.
Se recomanda ca adjuvant în caz de afte bucale, amigdalite, faringite, afectiuni respiratorii, astenie si stres.
Atentie! Nu va fi utilizat de catre persoanele care sufera de diabet zaharat.
Mod de administrare: 2 linguri la un pahar cu apa de izvor de 3 ori pe zi.