Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.
       

Introducere » COSMETICE PENTRU CORP SI TEN » UNTURI SI ULEIURI DE CORP » Ulei de Camellia (ceai verde)


        

Ulei de Camellia (ceai verde)

60 ml

 

Numar produs: 001052
Producător: AKOMA
Puncte de reducere disponibile 3 puncte
Preţ:
28,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Uleiul de ceai verde se obtine prin macerarea frunzelor de ceai in ulei de floarea soarelui. De secole, uleiul de ceai verde a fost folosit in medicina traditionala chineza, dar si pentru ingrijirea parului, a unghiilor si a pielii. Este un ulei non-gras ce se absoarbe rapid, fara sa lase pelicula la suprafata pielii. Bogat in colagen vegetal si antioxidanti, uleiul de ceai verde imbunatateste elasticitatea pielii, hraneste si protejeaza.

Proprietati

-          Rapid  penetrant, potrivit ca baza de masaj, nu lasa pelicula grasa

-          Continut foarte bogat in nutrienti si acizi Omega 3 si Omega 6, combate imbatranirea prematura si reduce ridurile instalate

-          Hidratant, emolient si  protector pentru par si unghii

-          Regenerant, cicatrizant

-          Bogat in colagen vegetal, sporeste elasticitatea pielii, previne si reduce vergeturile existente

Utilizare:

-          ca atare, nediluat, aplicat pe ten pentru tratamente antirid, hidratare

-          ca atare, nediluat, aplicat pe par ca masca hidratanta (cu cel putin 2 ore inainte de spalare)

-          ca ulei pentru unghii si cuticule, fortifiant si hidratant

-          ca baza de masaj, combinat cu alte uleiuri vegetale si / sau uleiuri esentiale

-          ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapun, ulei purtator in aromaterapie etc.

 

Ingrediente: frunze de ceai verde (Camellia Sinensis) macerate in ulei de floarea soarelui

Origine: Europa
Valabilitate: 2 ani

 

Utilizare:

-          ca atare, nediluat, aplicat pe ten pentru tratamente antirid, hidratare

-          ca atare, nediluat, aplicat pe par ca masca hidratanta (cu cel putin 2 ore inainte de spalare)

-          ca ulei pentru unghii si cuticule, fortifiant si hidratant

-          ca baza de masaj, combinat cu alte uleiuri vegetale si / sau uleiuri esentiale

-          ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapun, ulei purtator in aromaterapie etc.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NDNhNT
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI


Completati adresa de e-mail: