Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.
       

Introducere » COSMETICE PENTRU CORP SI TEN » UNTURI SI ULEIURI DE CORP » Ulei organic de ricin presat la rece


        

Ulei organic de ricin presat la rece

60 ml

 

Numar produs: 001056
Producător: AKOMA
Puncte de reducere disponibile 3 puncte
Preţ:
27,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea “ulei de castor”, obtinut prin presare la rece, este caracterizat printr-o vascozitate foarte ridicata ( este cel mai dens ulei vegetal).

Gratie acestei texturi particulare, uleiul de ricin este un excelent umectant si baza de dispersare a pigmentilor (ideal in compozitiile cosmetice de machiaj).
Bogatia in acizi grasi specifici (acid ricinoleic ), fac din acest ulei un produs de ingrijire cu virtuti uimitoare, cunoscute inca din antichitate (regina Cleopatra folosea uleiul de ricin pentru a-si indeparta machiajul).
Uleiul de ricin este un ulei renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor şi sprâncenelor. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte şi hidratează tegumentele. Favorizează creşterea părului.

Proprietati:

- amelioreaza afectiunile pielii prin actiunea sa cicatrizanta si calmanta

- este renumit pentru eficienta sa impotriva petelor pigmentare pe fata si maini

- acidul ricinoleic din compozitie combate inmultirea microbilor, conferind uleiului de ricin veritabile proprietati purifiante, antibacteriene

- foarte bland, trateaza iritatiile oculare

- vascozitate ridicata, permita o buna dispersie a pigmentilor in compozitiile de make-up si confera un luciu superior rujurilor de buze

- fortifiaza parul, unghiile si genele

- trateaza, regenereaza si hidrateaza parul deteriorat de tratamente chimice, vopsit, permanent

- stimuleaza cresterea parului, a unghiilor, a genelor

Indicatii:

- tratarea pielii deteriorate cu fisuri, crapaturi (maini uscate, calcaie crapate etc)

- ingrijirea pielii sensibile, iritate

- pete maronii, pete de sarcina

- infectii cutanate, acnee, infectii fungice

- par uscat, devitalizat, tern

- par cu varfuri despicate, casante

- combate caderea parului

- unghii casante, moi, exfoliate

- intretinerea genelor

 

Ingrediente: Ricinus communis seed oil
Origine: America de Sud

 

Utilizare

- ulei de ingrijire pentru maini uscate si unghii casante

- ca ingredient in sampoane si masti capilare

- demachiant bland pentru ochi, ingrijeste si  alungeste genele

- ingredient de nelipsit in mascara

- ideal pentru formularea produselor de machiaj si pentru glossuri lucioase de buze

- combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale pentru ingrijrea tenului

- ca ingredient in creme si lotuni pentru corp si

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MWIyOWI
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI


Completati adresa de e-mail: