Introducere » PRODUCATORI » SWEET FREEDOM » Sirop de ciocolata- Choc Shot
Se poate servi cu inghetata, budinca, fructe, milk shakes, paine si deserturi.
Il puteti adauga in lapte cald, pentru a obtine rapid o ciocolata calda perfecta, fara cocoloase de pudra.
Valori nutritionale | per 100 gr | per portie (1 lingurita, aprox. 5gr) |
Energie - kcal | 274.4 | 13.7 |
Energie - kj | 1160.2 | 58 |
Proteine | 3.2 | 0.2 |
Carbohidrati | 57.4 | 2.9 |
din care zaharuri* | 56 | 2.8 |
*fructoza naturala din fructe | ||
Grasimi | 4.5 | 0.2 |
din care saturate | 2.2 | 0.1 |
Fibre | 4.9 | 0.2 |
Sodiu | 0 | 0 |
1. Umpleti fiecare zmeura cu sirop de ciocolata ChocShot
2. Trimiteti-ne un mail si spuneti-ne cat de bune au fost :)
Portii: 6
Timp de pregatire: 20 minute
Ingrediente pentru 10 portii :
115 gr fulgi fara gluten
60 gr migdale maruntite
2 linguri seminte de chia
30 gr seminte de canepa decorticate
60 gr seminte de floarea soarelui
60 gr seminte de dovleac
60 gr seminte de susan
2 linguri ulei de cocos topit
2 linguri de pudra proteica cu ciocolata
1 para coapta mare, taiata
1 lingurita scortisoara pudra
4 linguri Choc Shot
60 gr fructe de padure uscate si neindulcite (optional)
30 gr goji (optional)
Preincalziti cuptorul la 160 gr C si pregatiti o tava cu hartie de copt. Puneti fulgii, nucile si semintele intr-un bol si amestecati bine. Adaugati restul ingredientelor, mai putin fructele de padure si goji, intr-un blender si mixati.
Intindeti mixul din blender peste fulgi si modelati manual pentru a va asigura ca fulgii si nucile sunt acoperite. Adaugati putina apa daca este necesar.
Coaceti timp de 45-50 minute pana compozitia devine aurie si crocanta. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati fructele uscate.
Pastrati intr-un recipient etans pana la 2 saptamani.
Ingrediente pentru 1 portie :
30 grame fulgi de ovaz
125 ml apa/ lapte vegetal/ lapte
Choc Shot dupa gust
Gatiti fulgii de ovaz cu laptele sau apa intr-un ibric, amestecand continuu pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugati sirop Choc Shot dupa gust, amestecati si apoi adaugati inca putin Choc Shot ca topping.
Optional puteti adauga o banana taiata felii, nuci, seminte de susan, dovleac, in sau scortisoara macinata pentru un plus de aroma.
Pentru 1 portie :
1 felie de paine
1 banana mica
1 lingurita unt de arahide
2 lingurite Choc Shot
Preparati felia de paine la toaster, mixati banana cu untul de arahide si Choc Shot si intindeti amestecul pe felie.
Pentru 1 portie :
Choc Shot
Biscuiti din ovaz
Unt de cocos (din frigider, in stare solida) / fulgi de nuca de cocos
Turnati Choc Shot peste fiecare biscuite, apoi intindeti deasupra unt de cocos sau presarati fulgii de cocos.
Ingrediente pentru 1 portie :
apa de cocos
cuburi de gheata
1 lingurita Choc Shot
lapte de cocos (optional)
Dozati apa de cocos cu ajutorul paharului in care doriti sa beti.
Adaugati cuburile de gheata si siropul Choc Shot si amestecati.
Pentru un plus de aroma puteti adauga rom, dupa gust.
Ingrediente (pentru 2 portii)
30 grame nuci de Brazilia
1 lingurita pudra de Maca
2 cani lapte de migdale
2 lingurite Choc Shot
1 lingurita unt de cocos topit (stare lichida)
1 lingurita extract natural de vanilie
1 cana de cuburi de gheata
Mixati toate ingredientele in blender pana cand consistenta devine cremoasa. Adaugati cuburile de gheata si mixati.
Ingrediente (pentru 16 portii)
100 grame unt nesarat
175 gr Choc Shot
260 gr ovaz
coaja de la 1 portocala
25 gr nuci pecan, maruntite
Preincalziti cuptorul la 180 grade si ungeti o tava patrata cu latura de 20 cm.
Amestecati intr-o tigaie untul si siropul Choc Shot.
Adaugati in tigaie restul ingredientelor si amestecati in continuare.
Turnati mixul in tava patrata, nivelati pana se uniformizeaza.
Coaceti timp de 18-20 minute.
Scoateti tava din cuptor, lasati continutul sa se raceasca timp de 5 minute, apoi taiati in 16 bucati patrate. Lasati batoanele sa se raceasca complet.
Depozitati batoanele intr-un recipient etans.