Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.
       

  


Introducere » PRODUCATORI » SWEET FREEDOM » Sirop de ciocolata- Choc Shot


        

Sirop de ciocolata- Choc Shot

320 gr

 

Numar produs: 000451
Producător: SWEET FREEDOM
Puncte de reducere disponibile 3 puncte
Preţ:
29,00 LEI
Alerta:
Alerta

în coş:
  buc  

Descriere produs



  • 100% natural
  • indulcit cu ingredientul magic, multi premiat, Sweet Freedom
  • doar 14 calorii per lingurita
  • fara fluctuatii ale glicemiei
  • potrivit pentru diabetici, ca parte a unei diete echilibrate
  • fara culori, arome sau conservanti artificiali
  • fara organisme modificate genetic, gluten si lactate
  • potrivit pentru vegetarieni si vegani
  • produs in UK
  • nu este necesara pastrarea la rece
  • se poate utiliza si pentru a indulci cafeaua
  • Sweet Freedom, primul indulcitor natural realizat din fructe : mere, struguri, roscove
  • cu 25% mai putine calorii fata de zahar
  • contine mai putina fructoza decat zaharul, mierea sau siropul de agave
  • valabil 14 luni de la data producerii

Se poate servi cu inghetata, budinca, fructe, milk shakes, paine si deserturi.

Il puteti adauga in lapte cald, pentru a obtine rapid o ciocolata calda perfecta, fara cocoloase de pudra.

Valori nutritionale per 100 gr per portie
(1 lingurita, aprox. 5gr)
Energie - kcal 274.4 13.7
Energie - kj 1160.2 58
Proteine 3.2 0.2
Carbohidrati 57.4 2.9
din care zaharuri* 56 2.8
*fructoza naturala din fructe
Grasimi 4.5 0.2
din care saturate 2.2 0.1
Fibre 4.9 0.2
Sodiu 0 0

 

Retete pentru acest produs

Smoothie de banane si ciocolata

INGREDIENTE:
  • 200 ml lapte
  • o banana medie, taiata bucati
  • aproximativ o lingura de ChocShot

 

 

DESCRIERE:
  1. Puneti toate ingredientele in blender si amestecati pana ajunge la consistenta dorita
  • Optional: adaugati 1 lingurita de ghimbir ras, proaspat

Zmeura cu sirop de ciocolata

INGREDIENTE:
  • zmeura
  • un flacon de Choc Shot

 

DESCRIERE:

1. Umpleti fiecare zmeura cu sirop de ciocolata ChocShot

2. Trimiteti-ne un mail si spuneti-ne cat de bune au fost :)

Clatite din hrisca

INGREDIENTE:
  • 100 gr faina de hrisca
  • 1 ou mare
  • 250 ml lapte
  • 125 ml apa
  • 1 lingura iaurt grecesc
  • ulei pentru copt clatitele

Portii: 6

Timp de pregatire: 20 minute

 

DESCRIERE:
  1. Amestecati faina, oul si laptele pana ating o consistenta cremoasa.
  2. Adaugati apa si iaurtul (daca doriti sa faceti "crepes", adaugati suplimentar putina apa pentru a subtia amestecul)
  3. Puneti o lingurita de ulei in tigaie, cat sa acoperiti toata suprafata acesteia si turnati compozitie cat pentru o clatita
  4. Lasati sa se coaca usor, apoi intoarceti clatita pe partea cealalta
  5. Serviti rece sau calde, adaugand topping de ciocolata Choc Shot

Choc Shot Granola (reteta vegana)

INGREDIENTE:

Ingrediente pentru 10 portii :

115 gr fulgi fara gluten

60 gr migdale maruntite

2 linguri seminte de chia

30 gr seminte de canepa decorticate

60 gr seminte de floarea soarelui

60 gr seminte de dovleac

60 gr seminte de susan

2 linguri ulei de cocos topit

2 linguri de pudra proteica cu ciocolata

1 para coapta mare, taiata

1 lingurita scortisoara pudra

4 linguri Choc Shot

60 gr fructe de padure uscate si neindulcite (optional)

30 gr goji (optional)

 

 

DESCRIERE:

Preincalziti cuptorul la 160 gr C si pregatiti o tava cu hartie de copt. Puneti fulgii, nucile si semintele intr-un bol si amestecati bine. Adaugati restul ingredientelor, mai putin fructele de padure si goji, intr-un blender si mixati.

Intindeti mixul din blender peste fulgi si modelati manual pentru a va asigura ca fulgii si nucile sunt acoperite. Adaugati putina apa daca este necesar.

Coaceti timp de 45-50 minute pana compozitia devine aurie si crocanta. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati fructele uscate.

Pastrati intr-un recipient etans pana la 2 saptamani.

 

 

Terci cu ciocolata (gata in 5 minute)

INGREDIENTE:

Ingrediente pentru 1 portie :

30 grame fulgi de ovaz

125 ml apa/ lapte vegetal/ lapte

Choc Shot dupa gust

DESCRIERE:

Gatiti fulgii de ovaz cu laptele sau apa intr-un ibric, amestecand continuu pana se ajunge la consistenta dorita.

Adaugati sirop Choc Shot dupa gust, amestecati si apoi adaugati inca putin Choc Shot ca topping.

Optional puteti adauga o banana taiata felii, nuci, seminte de susan, dovleac, in sau scortisoara macinata pentru un plus de aroma.

Toast cu ciocolata, nuci si banane (gata in 3 minute)

INGREDIENTE:

Pentru 1 portie :

1 felie de paine

1 banana mica

1 lingurita unt de arahide

2 lingurite Choc Shot

DESCRIERE:

Preparati felia de paine la toaster, mixati banana cu untul de arahide si Choc Shot si intindeti amestecul pe felie.

Biscuiti din ovaz cu ciocolata si cocos (gata in 3 minute!)

INGREDIENTE:

Pentru 1 portie :

Choc Shot

Biscuiti din ovaz

Unt de cocos (din frigider, in stare solida) / fulgi de nuca de cocos

DESCRIERE:

Turnati Choc Shot peste fiecare biscuite, apoi intindeti deasupra unt de cocos sau presarati fulgii de cocos.

Choctail rece cu cocos (gata in 5 minute!)

INGREDIENTE:

Ingrediente pentru 1 portie :

apa de cocos

cuburi de gheata

1 lingurita Choc Shot

lapte de cocos (optional)

DESCRIERE:

Dozati apa de cocos cu ajutorul paharului in care doriti sa beti.

Adaugati cuburile de gheata si siropul Choc Shot si amestecati.

Pentru un plus de aroma puteti adauga rom, dupa gust.

Choc Shot (gata in 5 minute!)

INGREDIENTE:

Ingrediente (pentru 2 portii)

30 grame nuci de Brazilia

1 lingurita pudra de Maca

2 cani lapte de migdale

2 lingurite Choc Shot

1 lingurita unt de cocos topit (stare lichida)

1 lingurita extract natural de vanilie

1 cana de cuburi de gheata

DESCRIERE:

Mixati toate ingredientele in blender pana cand consistenta devine cremoasa. Adaugati cuburile de gheata si mixati.

Batoane de ovaz cu ciocolata (gata in 30 minute!)

INGREDIENTE:

Ingrediente (pentru 16 portii)

100 grame unt nesarat

175 gr Choc Shot

260 gr ovaz

coaja de la 1 portocala

25 gr nuci pecan, maruntite

DESCRIERE:

Preincalziti cuptorul la 180 grade si ungeti o tava patrata cu latura de 20 cm.

Amestecati intr-o tigaie untul si siropul Choc Shot.

Adaugati in tigaie restul ingredientelor si amestecati in continuare.

Turnati mixul in tava patrata, nivelati pana se uniformizeaza.

Coaceti timp de 18-20 minute.

Scoateti tava din cuptor, lasati continutul sa se raceasca timp de 5 minute, apoi taiati in 16 bucati patrate. Lasati batoanele sa se raceasca complet.

Depozitati batoanele intr-un recipient etans.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MTE5MGE4OT
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI


Completati adresa de e-mail: